English EN Romanian RO
Mentorat

Mentorat

Noua generație de studenți și tineri profesioniști cer contact personal cu membrii de rang înalt ai industriei. Această formă de relație oferă oportunități pentru un feedback eficient și noi căi de  comunicare.

Programul trebuie să furnizeze noilor veniți in industrie, acces la profesioniști cu experiență, care pot ajuta cu cunoștințele industria de iluminat și dezvoltarea carierei, independent de angajatorii prezenți, autoritățile de supraveghere, sau profesori. Acest mentorat unu-la-unu poate fi: un aranjament structurat cu timpul dedicat unor întâlniri prin apeluri de conferință sau daca este posibil intalniri față-în-față. Interactiunea sociala este de asemenea acceptabila dacă se potrivește cu dinamica dvs. sau un aranjament ad-hoc pentru a permite mentorilor și celor consiliați de a comunica în mod informal, fără a aloca un timp specific intalnirilor.

Un mentor trebuie sa fie o persoana cu un minim de șapte (7) ani de experiență în industria de iluminat, sa adere la un mandat de doi (2) ani de participare la program, să fie accesibil atât prin telefon și internet pentru a raspunde la intrebari despre industria de iluminat.

Persoana consiliata trebuie sa fie o persoana cu mai puțin de cinci (5) ani de experiență în industria de iluminat, sa faca schimb de idei cu comitetul programului de mentorat pentru îmbunătățirea programului.

Consiliații pot fi o resursă valoroasă pentru asociatie și participarea lor la program va oferi un feedback important și informații pentru activitățile viitoare de planificare strategica ale asociatiei.